Ugnsbakade ratatouillegrönsaker med feta & blomkålsris — Vin mat & Alsace

Ugnsbakade ratatouillegrönsaker är klart praktisk vardagsmat. Visst, man får ställa sig vid skärbrädan en liten stund, men sedan sköter maten sig själv i ugnen. Själv testade jag blomkålsris som tillbehör. Klart gott. Men om man inte vill pyssla så mycket med tillbehöret, så kokar man vanligt ris – eller så skär man ner några potatisar […]

via Ugnsbakade ratatouillegrönsaker med feta & blomkålsris — Vin mat & Alsace

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s